24/7-hinauspalvelu Rovaniemen ja Lapin alueella

Hinauspalvelu Kunnari tarjoaa vuorokauden ympäri hinauspäivystystä Lapissa.

Hinauspäivystyksemme kattaa niin henkilöautot kuin pakettiautotkin. Ota yhteyttä ja tilaa hinausauto mihin vuorokauden aikaan tahansa - meiltä saat luotettavaa hinauspalvelua ammattitaidolla.

Luotettava ja turvallinen vaihtoehto

Hinaus on aina ja kaikissa tapauksissa parasta jättää ammattilaisten tehtäväksi - itse suoritettuna se on aina tieliikenneriski. Me Hinauspalvelu Kunnarilla huolehdimme hinauksesta kaikki turvallisuusnäkökohdat huomioon ottaen.

Muistathan, että tarjoamme autoille myös käynnistysapua.

Hoidamme myös tarpeettomat romuautot

Hinauspalvelu Kunnari suorittaa romuautojen poisviennin Rovaniemen seudun alueella ilmaiseksi ja saat tarpeettomasta autostasi romutodistuksen. Ostamme myös ehjiä ja epäkuntoisia autoja. Kysy lisää.

Nopeaa ja joustavaa palvelua

Hinauspalvelu Kunnarin taustalla vaikuttaa yhteensä vuosikymmenten kokemus alalta. Juhani ja Kimmo Kunnari perustivat hinausyrityksen syksyllä 2011, ja heidän asiakkailtaan saamansa palaute on ollut erittäin positiivista. Veljekset ovat toimineet yksityisyrittäjinä usean vuosikymmenen ajan. Kimmo vuodesta 1983 ja Juhani v. 1993 lähtien.

Teemme yhteistyötä Lapin Auto-Osa Oy:n kanssa, joten kauttamme on mahdollista saada myös direktiivien mukaiset romutustodistukset.

Kiinnostuitko palveluistamme?

  24h päivystys

  Hinauspalvelu

  Käynnistysapu

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Hinauspalvelu Kunnari Oy
Kuoksantie 78
97280 TAPIO

Y-tunnus: 2426095-8
Puh: 0400-981550

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Hinauspalvelu Kunnari Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

hCaptcha

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa